Buitenschoolse opvang

Eigenwijsjerijk vangt na school en in vakanties kinderen op van alle scholen in Winterswijk. Voor school vangen wij enkel kinderen op van de naastgelegen Sint Jozefschool, helaas is het niet haalbaar voor ons om dan ook kinderen naar andere scholen te brengen.

De VSO is van 7.30-8.30 uur met een speciaal VSO tarief. De BSO is geopend tot 18.30 uur en je neemt de uren af van een half uur voor de eindtijd op school (voorbereidingstijd pedagogisch medewerkers) tot 18.30 uur, ongeacht of je je kind al eerder ophaalt. Op deze wijze kunnen wij continuïteit aanbieden.

Je kunt kiezen of je een BSO contract inclusief of exclusief vakanties wilt afspreken.

Het uurtarief voor buitenschoolse opvang in 2024 is € 8,99. Een hele dag (vakantie of studiedag) bestaat uit 11 uur opvang (7.30-18.30), een gewone middag duurt tot 18.30 uur en start een half uur voor eindtijd van de school. De Flex uurprijs voor de BSO bedraagt € 10,15 en het VSO uurtarief bedraagt €10,95. Voor flexibele opvang bieden wij geen plaatsingsgarantie. VSO bieden we alleen aan voor de St. Jozefschool.

Voor de netto uurtarieven verwijzen we u naar de site van de belastingdienst, waar u een proefberekening kunt maken. https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Meer info: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/content/hulpmiddel-proefberekening-toeslagen