Kinderdagopvang

Eigenwijsjerijk is flexibel in het aanbod van opvang, maar vanuit onze ervaring en visie kunnen we je meegeven dat kinderen makkelijker hun plekje vinden en wennen als zij meerdere dagen/dagdelen komen spelen. Zij voelen zich sneller en makkelijker thuis, dan kindjes die maar weinig komen. Vooral kindjes die wisselende opvangvormen gebruiken (denk aan dagje mama, dagje papa, dagje opa/oma, dagje kinderopvang) vinden het vaak het lastigst om zich vrij en veilig te voelen. Het is een tip om hier eens over na te denken voor je besluit hoe je de opvang voor je kind gaat regelen.

Contractvormen
We bieden meerdere contractvormen aan: je neemt dit af in dagen/dagdelen van 5,5 of 11 uur als het gaat om de kinderdagopvang. De opvang is 51 weken per jaar geopend en die weken reserveren wij het plekje voor je kind, we zorgen voor de vaste gezichten en alle faciliteiten, dus ook als je kind afwezig is betaal je de opvang door. De kinderopvangtoeslag wordt ook voor al deze weken uitgekeerd.

Er is ook de mogelijkheid om op een flexibele basis kinderopvang af te nemen. In verband met het meerwerk voor onze planning geldt hiervoor een speciaal tarief. Het kan soms gunstiger zijn een vaste dag in de week opvang af te nemen en daarnaast flexibele dagen af te spreken, dan kan je gebruik maken van het reguliere uurtarief.

Openingstijden
Eigenwijsjerijk is geopend van 7.30-18.30 uur. Op onze locatie op het Handelscentrum kan je op aanvraag al vanaf 7.00 uur terecht. Wij zijn gesloten tussen Kerst en Oud&Nieuw, tijdens nationale feestdagen en de vrijdag van het Winterswijks Volksfeest.

Uurtarief
Het brutotarief in 2024 van Eigenwijsjerijk kinderopvang (0-4 jaar) bedraagt € 9,98 per uur. Een hele dag (7:30-18:30 uur) bestaat uit 11 uur opvang, een halve dag (7:30-13:00 of 13:00-18:30) is 5,5 uur opvang per dagdeel. De prijs is inclusief voeding en luiers.

Het tarief voor flexibele opvang (op onregelmatige basis, een vooraf afgesproken minimum aantal dagdelen per maand) is €11,14 per uur. Wij bieden geen plek garantie maar alleen op basis van beschikbaarheid.

Voor de netto uurtarieven verwijzen we je door naar de site van de belastingdienst, waar je een proefberekening kunt maken. https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Meer info: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/content/hulpmiddel-proefberekening-toeslagen